UDGIVET MUSIK

Elin er en færøsk singer/songwriter/komponist, kendt på Færøerne siden halvfjerdserne. Hun er solist, men har fra tid til anden optrådt sammen med flere andre kunstnere – samarbejdet med den færøske komponist/producer Kári Linderoth Jacobsen er det mest kendte, og også samarbejdet med bandet Ad Libitum.

 • I 1988 udgav ELIN & KÁRI deres debutalbum NALJA – med fem ud af ti numre skrevet og komponeret af Elin og de andre fem af Kári. Disse sange er blevet meget godt modtaget og populære på Færøerne og får stadig en masse airplay. Man kan med rette hævde, at de er blevet klassikere.
  Få flere detaljer HER.
 • I 2010 udgav Elin albummet “Yndisløg – ein ferð aftur í farnar tíðir” sammen med bandet Ad Libitum med 15 gamle evergreens, hvoraf de fleste blev oversat til færøsk af Elin. Albummet var en hyldest til hendes mor og onkel, som begge døde af kræft.
  Få flere detaljer HER.
 • I begyndelsen af 2018 tog Elin endelig i studiet for at indspille sit første soloalbum – “Handan stjørnurnar” (Hinsides stjernerne) udelukkende med sin egen musik – 12 numre med kompositoner og tekster af Elin. Albummet udkom den 7. juli i 2018. Og Elin holdt en stor releasefest, som også var hendes fødselsdagsfest. Hun fyldte 60 blot få dage tidligere.
  Få flere detaljer HER.
 • I slutningen af 2023 udgiver Elin et album med 12 numre – seks numre med tekst på færøsk + de samme seks sange med tekst på engelsk. Elin har komponeret sangene til sin far, forfatteren Jens Pauli Heinesens digte. Og sangene blev arrangeret for symfoniorkester og kor af den italienske komponist Enzo De Rosa.
  Få flere detaljer HER.

Se hele Elin Brimheim Heinesens diskografi HER.

This site is registered on wpml.org as a development site.