NYT ALBUM PÅ VEJ: EITT DÝPI AV DÝRARI TÍÐ / A CHASM OF PRECIOUS TIME

Elin Brimheim Heinesen, datter til den færøske forfatter Jens Pauli Heinesen, har komponeret musik til seks af hans digte. Storslået symfonisk musi er arrangeret for de seks sange af den enestående italienske komponist Enzo De Rosa.

Optagelser er lavet i Prag i Tjekkiet af musikværkerne med to verdenskendte tjekkiske symfoniorkestre, foruden i Tórshavn med korene Tarira og Tórshavns Mandskor og med Elin som sangsolist, og også i Canada med Enzo De Rosa på flygel.

Disse optagelser bliver nu endeligt udgivet på et album – både på CD og LP, foruden på digitale platforme, fredag den 1. december 2023.

Elin har også oversat digtene til engelsk og har indsunget de seks sange på engelsk også. Således er der 12 tracks på albummet – seks sange på færøsk og de samme seks sange på engelsk.

LYT TIL ALBUMMET HER:

https://bfan.link/eitt-dypi-av-dyrari-tid

BESTIL ALBUMMET HER:

https://www.tutlrecords.com/product/eitt-dypi-av-dyrari-tid-elin-brimheim-heinesen/

Min webside blev hacket og er nu under rekonstruktion

Firmaet der hostede min gamle hjemmeside blev ramt af et ramsomware angreb den 18. august 2023, som betød, at de mistede næsten al data på deres servere, som igen påvirkede omkring 3.700 websider, som de hostede – bl.a. min hjemmeside!

Alle mine data blev slettet og kunne IKKE genoprettes, desværre, fordi værtens backup-servere blev også kompromitteret af en eller anden årsag.

Så nu står jeg her, ret frustreret over at skulle acceptere, at jeg mistede min hemmeside, som jeg har udviklet på i mange, mange år. For at være eksakt, fra 2008 frem til nu. Alle mine emails fra den samme periode er også slettet.

Jeg er nu flyttet over til en anden webside host og er i gang med at genopbygge min hjemmeside manuelt – helt fra bunden. Det vil tage noget tid, fordi der var mindst hundrede undersider med tekster, billeder, videoer, lydfiler o.a., så det betyder en masse arbejde for at komme tilbage på sporet igen. Så bær over med mig, så længe det tager at genopbygge min hjemmeside.

Venlig hilsen
Elin Brimheim Heinesen

P.S. Kun et forslag: Mens du venter, er du velkommen til at bruge lidt tid på at lytte til min album “Handan stjørnurnar” (Hinsides stjernerne):

 

This site is registered on wpml.org as a development site.