UDGIVET MUSIK

ELIN BRIMHEIM HEINESEN har udgivet fire albums – alene eller sammen med andre, foruden at hun har spillet en rolle i flere musikproduktioner, som andre har lavet.

ALBUMS

I 1988 udgav ELIN & KÁRI deres debutalbum NALJA – med fem ud af ti numre skrevet og komponeret af Elin og de andre fem af Kári. Disse sange er blevet meget godt modtaget og populære på Færøerne og får stadig en masse airplay i færøsk radio. Man kan med rette hævde, at sangene er blevet klassikere.
Få flere detaljer HER.

I 2010 udgav Elin albummet Yndisløg – ein ferð aftur í farnar tíðir / Treasured songs – A Trip Down Memory Lane sammen med det akustiske band Ad Libitum med 15 gamle evergreens, hvoraf de fleste blev oversat til færøsk af Elin. Albummet var en hyldest til hendes mor og onkel, som begge døde af kræft.
Få flere detaljer HER.

I begyndelsen af 2018 tog Elin endelig i studiet for at indspille sit første soloalbum – Handan stjørnurnar (Hinsides stjernerne) udelukkende med hendes egen musik – 12 numre med kompositoner og tekster af Elin. Albummet udkom den 7. juli i 2018. Den dag holdt Elin en stor releasefest, som også var hendes fødselsdagsfest. Hun fyldte 60 blot få dage tidligere.
Få flere detaljer HER.

I november 2023 udgav Elin et album med 12 numre – seks sange med tekst på færøsk + de samme seks sange med tekst på engelsk. Albummet har fået titlen Eitt dýpi av dýrari / A Chasm of Precious Time (Et dyb af dyrebar tid) efter den ældste sang, som Elin har komponeret til et digt af sin far, forfatteren Jens Pauli Heinesen. Sangen er med på dette album i et opdateret mix. Elin har også komponeret de andre fem sange til digte af hendes far, som alle er arrangeret for symfoniorkester og kor af den italienske komponist Enzo De Rosa, mens den sjette sang, Eitt dýpi av dýrari tíð, er arrangeret af den danske filmkomponist Søren Hyldgaard.
Få flere detaljer HER.

ANDRE UDGIVELSER

Se hele Elin Brimheim Heinesens diskografi HER.

PLAYLISTE

Lyt til sange af eller med Elin Brimheim Heinesen:

This site is registered on wpml.org as a development site.