Mín heimasíða var rakt av teldusníkum og verður endurskapt í løtuni

Felagið, sum var var vertur fyri mína gomlu heimasíðu, bleiv rakt av einum ‘ransomware’ álopi 18. august 2023, sum merkti, at tey mistu næstan øll dáta á ambætarum teirra, sum aftur ávirkaði um 3.700 heimasíður, sum tey vóru vertir fyri – m.a. mína heimasíðu!

Øll míni dáta vóru strikað og kundu IKKI endurstovnast, tíverri, tí backup ambætararnir hjá vertunum vóru eisini raktir av onkrari orsøk.

So nú standi eg her, rættiliga ørkymlað av at noyðast at viðurkenna, at eg havi mist mína heimasíðu, sum eg havi ment gjøgnum nógv, nógv ár. Fyri at vera meira neyv, frá 2008 og fram til nú. Allir mínir teldupostar frá hesum sama tíðarskeiði eru eisini burtur.

Eg eri nú flutt yvir til ein annan heimasíðuvert, og eri í ferð við at enduruppbyggja mína heimasíðu – frá grundini. Tað fer at taka tíð, tí har vóru í minsta lagi hundrað síður við teksti, myndum, sjónbondum, ljóðfílum og øðrum, so tað verður eitt risa arbeiði at koma aftur á slóðina. So ber yvir við mær, so leingi sum tað tekur at endurskapa mína heimasíðu.

Vinaliga
Elin Brimheim Heinesen

P.S. Bert eitt hugskot: Meðan tú bíðar, ert tú vælkomin at brúka eitt sindur av tíð til at lurta eftir heildarútgávu míni “Handan stjørnurnar”:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is registered on wpml.org as a development site.